Koca Yürekli Cardozo ve Bizim Altın Çocuklar

Gündemin iç karartıcı ortamında içimizde güzel kıvılcımlar oluşturan ve insani yanımızı ortaya çıkaran küçük bir haber yüzümüzde gülümseme, yüreğimizde bir rahatlama etkisi yarattı. Birincisi farklı bir kültürden gelmiş ve star sayılabilecek bir şöhrete sahip bir oyuncunun böyle alçakgönüllü bir girişim ile küçük yürekleri mutlu etmesi alkışlanacak bir şey. Demek ki spor sahalarındaki gaddarlaşma ve insanlığın kayboluşu tam olarak egemen olmamış her yana. Hala güzel davranışlar ve insani duygular mevcut.
Diğer bir dikkat çeken ve bizleri gelecek adına fazlası ile umutlandıran resimlerdeki çocukların durumu oldu. Çocuklarda bir özgüven, mutluluk ve canlılık vardı. İnanıyoruz ki bu çocuklar geleceğin Türkiye’sinin gururlanılan güçleri olacaktır. Bizler çocukluğumuzda bırakın böyle meşhurları, biraz eli yüzü düzgün birilerinin karşısında utangaç, mahcup ve ezilen çocuklardır. Kendimizi ifade edemez, bu tarz karşılaşmalardan kaçınırdık.
Ama maşallah yeni nesil öncelik ile özgüveni yüksek ve donanımlı olarak sağlam yol alıyorlar. Önleri istenilmeyen şeyler ile kesilmediği sürece önümüzdeki on yılların güvencesi olacaklardır.
Bu çocukları ve Kocaman yürekli, güler yüzlü Cardozo’yu tebrik eder, bu karşılaşmanın güzel şeylere vesile olmasını temenni ediyorum.
İyiturks
O Cardozo buraya gelecek!
Trabzonsporlu Oscar Cardozo'yu okula getireceğini vaad ederek 'Okul Başkanlığı' seçimini kazanan Trabzonlu ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Taha Çoban, sözünü tuttu....
Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, kendisini okula getireceği vaadiyle sınıf başkanlığı seçimini kazanan ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Taha Çoban’ı sınıfında ziyaret etti.
Oscar Cardozo’yu okula getireceği vaadiyle arkadaşlarından oy isteyip bunun sonucu olarak seçimi kazanan Prof.Dr.İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, bugün sınıf arkadaşlarıyla birlikte Cardozo’yu ağırladı. Okula giderek Ömer Taha Çoban’ı sınıfında ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektiren Paraguaylı futbolcu, sıralara oturdu, miniklerle sohbet etti.
Cardozo’yu karşılarında gören minik öğrenciler ziyaretten memnun kalırken Cardozo da seçimi kazanan Ömer Taha Çoban’ın seçim vaadinin çok ilginç olduğunu söyledi. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Cardozo, daha sonra da Ömer Taha Çoban’ı tebrik ederek okuldan ayrıldı.
Ömer Taha: Sözümü Tuttum, Çok Mutluyum
Ömer Taha Çoban, Cardozo'nun yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ömer Taha, "Ben ve arkadaşlarım çok mutlu oldular. Bana vermiş olduğu sözü tuttuğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben de okul arkadaşlarıma vermiş olduğum sözü yerine getirdiğim için çok heyecanlıyım. İnşallah bundan sonra okulum için daha güzel şeyler yapmak için çalışacağım“ ifadesini kullandı.
"Biz Zaten Ömer'e Güveniyorduk!"
Ömer'in sınıf arkadaşı Merve Mermertaş ise Cardozo'yu bir anda karşılarından gördüklerinde büyük bir heyecan duyduklarını belirterek, "Biz Ömer'e güveniyorduk. Bunun için ona yardım etmiştik okul seçimlerinde. Cardozo'nun bir anda sınıfa girmesi bizim için çok sürpriz oldu. Çok heyecanlandık“ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...