Yaşasın! Yeni Yıla Charlie Brown ile Gireceğiz

Son zamanlarda aldığımız en güzel haber bu. Bu haber ile yüzümüzde kocaman bir gülümseme, gönlümüzde sıcacık bir gevşeme oldu. Eski dostlardan, eskimeyen dostlardan uzun bir aradan sonra gelen bu haber, tadına doyum olmayan bir mutluluğu yaşattı. Umarız kavuştuğumuzda da aynı duyguları yaşar, hayal kırıklığına uğramayız.
Haber Charlie Brown , Lucy , Linus , Schroeder , Charles Schulz, Snoopy’den. 2015 yılında bir animasyon filmi ile tekrar buluşacağımızı bildiriyor bize. Küçüklüğümüzden günümüze bizleri en mutlu eden,  rahatlatan ve hiçbir zaman olumsuz duygular ile tanıştırmayan sıcak dostlar onlar.
Onlar ile en mahsum, en saf, en temiz duyguları tadıp, arkadaşlığın en naif hallerini izliyorduk. Her ne kadar aralarında didişseler de o bize çok samimi ve içten geliyordu. Biliyorduk ki hiçbir zaman bir birlerine candan bir kötülük etmeyecekler ve filmin sonunda daima bir arada dostça kalacaklardı. Uyanıklıkları da, saflıkları da art niyet içermeyen samimi ve sıcak davranışlardı.
Umarız bu animasyon filmi yine aynı duyguları yaşatır. Günümüzün ticari hırslarına yenik düşüp gönlümüzdeki samimi duyguları aşındırmaz. Filmin sinemalara gelmesini dört gözle bekliyoruz. Temenni ederiz ki film çıkışında sıcak bir aşk, arkadaşlık, dostluk duyguları içimizi kaplar ve farklı bir dünyada ayaklarımız yerden kesilmiş, mutluluğun en hafif hali ile uçarız. Yeni yılın o taze, o canlılık, o yaşam dolu hislerini dilediğimiz şekilde yaşarız.
Önerimiz bu filmi sevdiklerinize izlemeniz. Oradaki oluşacak güzel hava birbirinize daha da kaynaşmanızı sağlayacak ve sevginize güzel anlar katacaktır. Bekârlara sevgilileri, evlilere hanımları, çocuklulara ise çocukları ile gitmesi tavsiye edilir. Dedeler ve ninelere ise özellikle torunlarla gitmeleri naçizane tavsiyemiz olur.
Bir yıl nasıl başlarsa öyle gider denir; İnşallah bu yıl Charlie Brown ve arkadaşlarının yayacakları güzel duygular gibi sıcak, samimi ve candan geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...