Modern Zamanlar, Modern kafalar, Eski bayramlar

Hayırlı bayramlar! Hayırlı hazırlanmalar! Hayırlı yolculuklar. Kaç kere oldu bu dileklerle bayramlar karşılayıp, yollara düştüğümüz! Bir bayram gelip diğeri geçiyor. Ömür bir yolculuk geçiyor. Koşturuyoruz, birbiri ardına bayramları tüketiyoruz.
Biri bitmeden öbürünü iple çekiyoruz. Geriye bakıyor muyuz? Anları yaşıyor muyuz? Anıları saklıyor muyuz? Keyif alıyor muyuz?
Çektiğimiz resimlere, videolara bakmıyoruz bile. Nasıl olsa hafıza kartlarımız var ya! Artık hafızalarımız bile mekanik, dijital. Beynimizde sadece plan yapma, bekleme ve koşuşturma komutları ve uygulamaları var. Apps! değil!
Bayramımız sakin geçsin dileriz. Çok eğlenmenizi, çok gülmenizi dileriz. Ziyaretlerimizin eski günlerin anlatıldığı, bol muhabbetli anlara dönüşmesini dileriz. Sevdiklerinizle kavuşup, sıkıca sarılmamızı dileriz. Kahkahalarımızın uzaklardan duyulmasını, hikâyelerinizin pür dikkat çoluk çocuk herkesçe dinlenmesini dileriz.
Bayramınızın yaşamdan keyif alarak geçmesini, sevdiklerinizle ayrılırken hoşnut kalmanızı dileriz. Bayramınızın sıcak geçmesini, sağlıklı geçmesini ve yıllar sonra bile güzel duygularla hatırlayacağınız anılarla dolu olmasını dileriz.

iyi bayramlar... iyi turks

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...