Yeni Şiir Yeni Şair

Edebiyat dünyamız geçmişin görkemli sanatçılarının etkisinden sıyrılıp yeniliklere kucak açmada hiç istekli ve teşvik edici değil. Yenilikler ve yeni sanatçılar büyük bir şans veya destek bulmadıkça kendilerini göstermede ve anlatmada yetersiz kalmaktadırlar. Bu konuda en önemli destekleyici mecralar edebiyat dergileri ve yarışmalar olarak öne çıkmaktadır. Bu mecralarda destek bulma, kendini anlatabilme çetin ve caydırıcı aşamalardan geçmektedir.
İletişim teknolojilerinin gelişmesi ile beraber eskimiş bu köhne yapılarda zorunlu bir değişimler karşı karşıya kalmakta ve değişime direnememektedir. İnternet ve basım teknolojilerindeki yenilikler yeni yazar ve şairlerin kendilerini anlatabilmelerini ve tanıtabilmelerini kolaylaştırıp daha ekonomik bir hale getirmektedir.
Bu yeni akımın doğurduğu fırsatlarından yararlanarak kendi tarzını ve kendi yazımını tanıtma şansı bulan lool    Sevgiliye Sokak Kitapları Yayıncılıktan merhaba diyor.
“Lool Sevgiliye” Şairin iç dünyasının melodik yankılarının karşılık bulduğu kelimeler demetinden bizlere ulaşan sade, etkileyici ve çarpıcı şiirlerden oluşmakta. Şiiri okuyucuya yaklaştıran ve okuyucunun ruhuna pozitif dokunuşlar yapan kelimeleri ile bir bağ kurmaya çalışan Şair, fark edildikçe bunu başarabilecektir.
Hayata, aşka dair kelimelerden senfonik bir ses oluşturmayı arzulayan “Lool Sevgiliye” kelebek kadar hassas ve ürkek, orkestra kadar ise güçlü ve etkileyici durmakta.

iyiturks


Satış Noktaları






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...