Yok Artık! Deron Williams Beşiktaş'ta!


Geçen sezon Jerry Sloan krizinden sonra Utah Jazz'den ayrılarak New Jersey Nets'e transfer olan Deron Williams, Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardı. Bununla birlikte Beşiktaş Cola Turka, Eurocup ön eleme turunda Dexia Mons ile eşleşti.

Geçen sezon Utah Jazz'in koçu Jerry Sloan'ın istifasının mimarlarından olduğu iddia edilen ve yaşanan gelişmelerden sonra takıman ayrılıp New Jersey'e giden Deron Williams'ın Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

Ntvspor'un yaptığı habere göre, şu anda lokavtta olan NBA'de forma giyen yıldız isim Williams, Beşiktaş ile anlaşmak üzere.
Geçen hafta lokavta giren NBA'den bu tarz kopmaların olması bekleniyordu. Amerikan Basketbol Ligi'nde forma giyen yıldız basketbolcuların Avrupa'dan gelen cazip teklifleri kabul edeceği ön görülüyordu.
Deron Williams daha önce iki kez All-Star'a seçilmeyi başarırken, 2008 yılında yetenek yarışmasında şampiyon olmuştu. 2005 yılında Utah Jazz tarafından üçüncü sıradan draft edilen Williams, NBA'in en yetenekli guardları arasında


http://tr.eurosport.com/basketbol/beko-basketbol-ligi/2010-2011/deron-williams-besiktas-ta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...