Yeni Yıl Yeni mi?


Yeni Yıl; Yeni umutlar, yeni başlangıçlar için bir an olarak düşünülür. Yeni yıl kutlaması için eski yılın son günü, sınırsız ve sorumsuz kutlamalara an seçilir. Bize sunulan budur; Son gün böyle yapın ve yeni başlangıçlara yol alın diye! Peki, nasıl olacak bu? Eski yılın son gününü sınırsız ve sorumsuz bir eğlence ile feda ettiğimiz anda Yeni yılın ilk gününe tükenmiş bir beden ile başladığımız an. Güzel bir başlangıç değil mi! Yeni umutlara ve Yeni hayatlara.
Bunu sorgulamak gerekir. Yeni yılda neyi kutluyoruz? Kendimizi bu kadar ne için bırakıp, bedenimizi ne için bu kadar hırpalıyoruz? Eski yılın muhasebesini, Yeni yılın planlamasını ne zaman yapıp, değerlendiriyoruz yaşamımızı? Boş ve anlamsız, bize sunulan bu kutlama biçimini ne kadar yargılıyoruz?
Mademki Yeni Yıl; Yeni başlangıçlar için düşünülen bir an, biz de onu bu şekilde değerlendirmeli ve yeni yıla bu inanç ve enerji ile girmeliyiz. Motivasyonumuzu bu şekilde yükseltmeli hayata en güzel en iyi anları ile bakmalıyız.
İyi ve Güzel anların renk kattığı bir yılda, hayallerinizin gerçekleştiği sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl dileriz.

iyiturks

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...