Pele'nin Varisi Adu Rizespor'da

Dünyanın en saygın gazetelerinden Washington Post, Gana doğumlu Amerikalı orta saha oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya Birinci lig takımlarından Çaykur Rizespor'la anlaştığını flaş haber olarak duyurdu.

Amerika'dan sonra Avrupa'da Benfica, Monaco, Beleneses ve Aris gibi takımlarda top koşturan Adu'nun bir türlü istediği istikrarı yakalayamadığını kaydeden gazete, 21 yaşındaki genç futbolcunun bu sezon Çaykur Rizespor formasını giyeceğini duyurdu.

Pele'nin vârisi olarak dünya kamuoyuna sunulan ABD'li oyuncu Freddy Adu, Bank Asya ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyecek.
 
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor sansasyonel bir transfere imza atarak, futbol dünyasına adım attığında Pele’nin vârisi olarak gösterilen ABD’li oyuncu Freddy Adu’yu ve gurbetçi futbolcu Erdem Şen’i transfer etti. Kulüp sportif asbaşkanı Bekir Mete, yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan’ın isteği doğrultusunda transferde görüşmelerde bulunduklarını belirterek, “Adu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma imzaladık. Eğer her iki taraf sezon sonunda memnun kalırsa satın alma opsiyonunu kullanarak kadromuza katacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...