Malatya'da Uluslararası Film Festivali'ne Övgü


Günümüzde çoğumuzun önemli bir zamanı bilgisayar başında geçmekte. Bunun da çoğu internet ortamında gezinmekten oluşuyor. Doğal olarak pek çok bilgiye ve habere internet üzerinden yayın yapan kaynaklardan ulaşmaktayız.

Pek çoğumuzun müzdarip olduğu internet bilgi ve haber kaynaklarının öne çıkardığı konuların olumsuzluğu ve yetersizliği bizler "iyiturks" güncesini oluşturma fikrine götürdü. Bu sayede öne çıkmayan "iyi ve güzel" haberleri, bilgileri bu güncede toplamaya başladık.

"İyi ve güzel" olanı bir araya getirme fikrimizi uygulamaya başladıktan sonra, en önemli sıkıntımız bu tarz bilgiye ulaşmadaki zorluklar oldu. Aradığımız haber ve bilgiler o kadar arka planlarda ki, sanki günümüzde "iyi ve güzel" gelişmeler yokmuş fikrine kapılıyorduk. Ancak biraz arkalara doğru gidince, biraz didikleyince bu fikrimizin hiçte doğru olamdığını gördük.

Malatya  Uluslararası Film Festivali (MUFF) "iyi ve güzel" haber olarak önümüze çıktı. Önce inanmakta zorluk çektiğimiz konu ile ilgili haberleri irdelediğimizde, şaşkınlık ve mutlulukla doğruluğuna inandık. İlk kez düzenlenen,Anadolu'da bir şehir,Uluslararası,Woody Allen,Harika grafikler bizi şaşırtan konulardı.

Şaşırmadığımız ise bunun yeteri kadar gündemimizde olmaması ve biraz geç haberdar olmamızdı. İYİTURKS olarak MUFF'nı düzenleyen herkese teşekkür eder, "iyi ve güzel" bu festivalin başarılı geçmesini dileriz. Teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...