Filenin Sultanları şov yaptı !


Japonya 2010'da E Grubu'ndaki ilk maçında Sırbistan ile karşılaşan Milliler rakibine set vermedi. İlk seti 25-19 kazanan Filenin Sultanları, ikinci seti 25-16 ile geçti ve son seti de 25-20 kazanarak E Grubu'na galibiyetle başladı.

İSTANBUL - Japonya'da devam eden Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda ikinci gruplarda ilk maç Türkiye-Sırbistan maçıyla başladı. Filenin Sultanları, 2006'da Dünya 3'üncüsü olan rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok etkili bir performans göstererek sonuca gitti.
E Grubu'na bir galibiyet taşıyan A Milli Voleybol Takımımız, ikinci galibiyetini de gruptaki ilk maçında Sırbistan'ı 3-0 yenerek elde etti. Filenin Sultanları, 25-19, 25-16 ve 25-20'lik setlerle Sırbistan'ı devirdi.

Servisler ve Bloklarla Fark Yarattık
Maç boyunca çok iyi servis atan ve bloklarına çok iyi yerleşen Filenin Sultanları, 12 bloğa imza atarken Sirbistan 8 blokta kaldı.

Uzun servisleriyle Sırbistan'ı etkisiz hale getiren Milliler'de, Neslihan Darnel 17 sayıyla en skorer isim oldu.
Sırbistan, 15 basit hatayla maçı tamamlarken, Neslihan'ın 17 sayısına, kaptan Esra Gümüş 12, Neriman Özsoy 11, Eda Erdem 9 ve Bahar Toksoy 8 sayıyla katkı yaptı.

1 saat 6 dakika süren karşılaşmada, Sırbistan'da çift haneli sayılara kimse ulaşamazken en skorer isim 8 sayı kaydeden Natasa Krsmanovic oldu. Kaptan Jelena Nikolic 6, Jovana Brakocevic 5 ve Sanja Malagurski ile Brizitka Molnar 4'er sayıyla maçı tamamladı.

Sultanlar, bundan önce Sırbistan ile 28 maça çıkmış ve bu maçlardan 10'unu kazanabilmişti.

A Milli Takımımızın, son 4 arasına kalabilmesi için bundan sonraki maçlarının hepsini kazanırken rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

Haber: NTV Spor, Foto:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...