Belinda Carlisle 6 Kasımda Türkiye'de...


17 Ağustos 1958 Hollywood doğumlu, tamamı bayanlardan oluşan The Go-Go's grubunun vokalisti ve eskilerin en başarılı Amerikalı pop müzik sanatçısı, bir döneme damgasına vuran ve hafızalarımızdan hala silinmeyen "La Luna" ve "Heaven is A Place on Earth" parçalarının yaratıcısı "Belinda Carlisle" 6 Kasım'da Türkiye'de hayranlarıyla buluşuyor.

Carlisle'in ilk müzik macerası, arkadaşı Jane Wiedlin'le birlikte kurdukları "The Go-Go's", rock tarihinde kendi müziklerini besteleyip çalmis ilk bayan grubu olarak 80'li yılların başlarında en başarılı Amerikan topluluklarından biri haline geldi. 1985 yılında Carlisle gruptan solo kariyer yapmak için ayrıldı.

Carlise'in kendi adını verdiği ilk solo çalışması olan "Belinda" 1986 yılında I.R.S Records'tan çıktı. Yaz hit şarkısı olan "Mad About You" çalışmasını , Motown etkileşimli "I Feel The Magic" single'i izledi. Carlise 2. albümü 1987 yılında piyasaya çıkan "Heaven On Earth" ile Amerika ve Ingiltere'de listelere üst sıralardan giriş yaptı. "Heaven on Earth" albümünden çıkan ilk single "Heaven is a place on Earth", Amerika ve İngiltere başta olmak üzere çoğu ülkede pop müzik listelerinde zirveye tırmandı. Bu başarısının arkasından 1990 yılında üçüncü albümü "Runaway Horses"in çıkış parçaları "Summer Rain" ve "La Luna" ile hayran kitlesini genişleten ve Avrupa'da listeleri zorlayan sanatçı uzun bir dönem adından söz ettirmeyi başardı.

Belinda Carlisle, ismini "Belinda" koyduğumuz kızıl saçlı bebeklerimiz, akıllarda kalan şarkıları ve klipleriyle en güzel anılarımız arasında kendine güzel bir yer beğeniyor ve oraya kuruluyor. Hayranlarına bu anılarını yaşatmak için Türkiye'de ilk defa 6 Kasım'da Refresh The Venue'de hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı birbirinden güzel ve kaliteli parçalarını seslendirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iyi ve güzel...